Over Stefan

Linkedin   gmail   Stefan Hultermans - Copywriter, Eindhoven   T: 06 12 65 00 00

“Maar hoe kom je dan aan jouw taalgevoel?” Op die vraag had ik geen antwoord. Ik zat tegenover de man die nu mijn manager is bij DTG in Amsterdam. Rechts van hem keek de senior copywriter me vragend aan.

Mijn avontuur als schrijver begon met een sprookje. Dat schreef ik op verzoek van twee dames. Ze vroegen mijn hulp bij hun profielwerkstuk voor het examenjaar havo. Ik vroeg kritiek op het verhaal aan een bevriende tekstschrijver. Dat was het begin van mijn nieuwe hoofdstuk. Nu schrijf ik webteksten en blogs voor DTG. Af en toe post ik een stuk op deze website. En als er zomaar een paar zinnen in mijn hoofd opploppen, dan poog ik een gedicht.

In de afgelopen twee jaar heb ik mijn skills flink gepolijst. Met hulp van Annie, die me deelgenoot maakte van een aantal opdrachten. Dankzij de wijze lessen van Suzanne. Tijdens de cursusavonden aan de Hogeschool Utrecht. daar volgde ik eerst Basisvaardigheden Journalistiek en later Copywriting. Ik heb veel geleerd van het schrijfwerk tijdens mijn stage op de Marketing & Pr-afdeling van popzaal de Effenaar. En superleerzaam, de blogs die ik voor het ED schreef. En natuurlijk mijn eigen blogs en die voor Siked!.

Ik koester de naam die ik kreeg van mijn vrienden. Voor sommige heet ik daarom Hulty. In mijn paspoort staat Stefan Hultermans. Maar ik blijf gewoon een manneke die graag bouldert. Ik sport sowieso graag. Mijn hoofd zit altijd vol ideeën. En ik houd van een goede single malt, een boek voor onderweg en de klanken van elektrische gitaren, cello's en techno beats. 

Linkedin   gmail