55 Plusshow

Artikel gepubliceerd in Mooi Veghel

De 55 Plusshow brengt licht in de donkere dagen

Veghel – In deze donkere dagen gaat de 55 Plusshow op Skyline FM voor meer licht zorgen. Drie zondagavonden op rij kun je in de radiouitzending een prachtige schaal met kaarsen winnen. Het prachtige sfeerverhogende prijzenpakket wordt beschikbaar gesteld door Wax Art Studio in Eerde. De luisteraar die het intro van een liedje raadt zal de komende feestdagen kunnen genieten van meer sfeer en warmte in huis.

Het seniorenprogramma heeft elke zondagavond een goedgevulde uitzending. De 55 Plusshow informeert over belangrijke onderwerpen. Aanstaande zondag komt José de Boer van Alzheimervereniging Oss-Uden-Veghel aan het woord. Zij vertelt over de mogelijkheid om het sociale isolement van dementerenden te doorbreken. Een onderwerp dat tijdens het eerstvolgende Alzheimercafé in de Blauwe Kei in Veghel wordt behandeld. Er is natuurlijk veel tijd voor gezelligheid. Liesbeth van der Velde vertelt waar en wanneer de Kerstmarkt plaatsvindt die Zorgcentrum Joachim & Anna organiseert. De programmamakers richten hun aandacht ook op het evenement ‘Kersmus met Kwartjesvolk’ dat op zaterdag 12 en zondag 13 december in Eigen Herd in Uden wordt gehouden.

Muziek uit het verleden

Het radioprogramma van Skyline is een must voor liefhebbers van muziek uit de jaren ’60, ’70 en ‘80. Elke zondag tussen 20:00 en 22:00 uur bestaat de playlist louter uit muziek uit die periode. Zelfs de Top 3 herinnert aan de vroegere jaren. Maar tijdens het Brabants Kwartierke krijgen regionale artiesten het podium. De 55 Plusshow is de ideale afsluiter van elke zondagavond.